Hakel na Amperu slaví 30. výročí založení společnosti

31.01.2024
Autor: Šárka Hroudová

Česká společnost HAKEL v letošním roce slaví 30 let od svého založení. Veletrh AMPER letos slaví 30 let svého působení. Využijte tuto symbiózu a přijďte k našemu stánku č. V 6.22 v termínu od úterý 19. března do čtvrtka 21. března 2024 a náš tým obchodních zástupců Vám ochotně představí naše produktové portfolio, novinky a řešení. Veškeré informace o výstavišti naleznete na stránkách www.amper.cz

A co konkrétně uvidíte na našem stánku?

Jako přední český výrobce přepěťových ochran a hlídačů izolačního stavu jsme si pro Vás připravili několik ukázek. Největším lákadlem budou zejména naše interaktivní panely.

Na prvním panelu se můžete těšit na ukázky datových ochran, kde zjistíte, že aplikací našich datových ochran nikterak neovlivníte chování sběrnice. Dále uvidíte ukázky aplikací, kde se dají datové ochrany použít.

Na druhém panelu se těšte na praktickou ukázku aplikace systému HAKEL ISOLGUARD ZIS, která je určená pro monitorování (nejenom) izolačního stavu zdravotnické izolované soustavy. Přesvědčíte se, že náš systém pro zdravotnictví je uživatelsky přívětivý a jednoduchý. Vyzkoušíte si jednotlivé signalizační panely, lokalizujete místo poruchy, anebo si vyzkoušíte online vizualizaci našeho systému.

Mimo interaktivních panelů budou k vidění i další výrobky napříč různými aplikacemi, od fotovoltaických elektráren přes průmyslové objekty, po železniční infrastrukturu.

Určitě také na stánku zamiřte do měřícího koutku, kde zjistíte, že změřit funkčnost přepěťové ochrany zvládne každý.

Tým HAKEL spol. s r.o.